Üzleti terv – a jó hitelhez szükséges

2014. nov. 06.
Üzleti terv – a jó hitelhez szükséges

Az üzleti terv minden bank számára fontos, mivel ez is sokat számít, a céges hitel elbírálása folyamán. Amennyiben kölcsönre lenne szükségünk ahhoz, hogy megvalósítsuk terveinket, az első lépés, hogy összeállítjuk az üzleti tervet!

A jó üzleti terv azért elhanyagolhatatlan, mert ennek segítségével egyszerűen prezentálhatjuk a vállalkozásunkat. A céges hitel igénylése folyamán ez a legmeggyőzőbb a bankok számára. A vállalkozásunk bővítéséhez, beruházásokhoz és céges eszközök beszerzéséhez is igényelhetünk hiteleket és kérhetünk különféle támogatásokat, de ezeket akkor kaphatjuk meg a legnagyobb valószínűséggel, ha egy meggyőző üzleti terv kíséretében állunk elő hitel kérelmünkkel.

Az üzleti terv elkészítése lehetséges, hogy bonyolultnak tűnik, de ebben a cégvezetők segítségére vannak a hozzáértők. A szakértő segítségével könnyedén összeállíthatjuk a tervet, amelyben bemutathatjuk cégünk tevékenységét, a változtatásokat, amelyekhez pénzt szeretnénk igényelni és az ezzel kapcsolatos előnyöket is. Az üzleti terv pontos és meggyőző kell legyen. Nagyon fontos, hogy reálisan mutassuk be elképzeléseinket, a tervezet legyen minél kézzelfoghatóbb, mivel a bankok a számok alapján határozzák meg, hogy mekkora kölcsönre vagyunk jogosultak. A hitel kérelmezése folyamán természetesen más tényezőket is számításba vesznek, fontos a vállalat bevételének nagysága is. Az nagy előny, ha a cégünk „megbízható” vagyis nincs tartozásunk és időben fizetjük a számláinkat. A bankok a jól fizető ügyfeleket szeretik, mivel nekik kevésbé kockázatos hitelezni, azaz kisebb eséllyel lesznek törlesztési gondjaik. Amennyiben nincsenek fizetési elmaradásaink, akár államilag támogatott kölcsönt is kérelmezhetünk, de ebben az esetben több más kitétel is van. Az üzleti terv benyújtása azért fontos a kölcsön és a támogatás esetében is, mert ebből láthatják a szakértők, hogy milyen koncepciót dolgoztunk ki és, hogyan valósítjuk meg a vállalati céljainkat. A bank számára lényeges, hogy a befektetésünk megtérüljön, mivel csak így tudjuk fizetni a hitelt, ezért is tartják fontosnak, hogy az üzleti terv átlátható legyen. A cége bővítése esetén is számíthat a szakértőink segítségére! Amennyiben a vállalati hitel tűnik a legjobb megoldásnak, mi ebben is segítünk!

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és ezt követően szakértőink felkeresik Önt, hogy közösen megtalálják a legjobb ajánlatot!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!